Tante Jenn

Over mij

Mijn liefde voor wol vilt groeide uit de wens om iets speciaals te maken voor mijn eigen kinderen. Ik was gefascineerd door de mogelijkheden om met dit materiaal unieke items te creëren. Door te experimenteren en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, begon ik mijn creaties te delen met anderen.

Wat begon als een bescheiden avontuur op Etsy, groeide al snel uit tot meer. De positieve reacties en het enthousiasme van anderen moedigden me aan om mijn passie verder te ontwikkelen en mijn eigen webshop te openen.

Elk stuk dat ik maak, draagt mijn persoonlijke touch. Ik neem de tijd om zorgvuldig de juiste kleuren en ontwerpen te kiezen, en ik besteed veel aandacht aan de details. Mijn doel is om items te maken die een gevoel van verwondering en vreugde oproepen, niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen.

Of je nu besluit om een van mijn items te kopen of gewoon om mijn reis te volgen, ik waardeer je interesse en steun. Mijn passie blijft groeien en ik ben vastbesloten om mijn creativiteit te blijven delen met anderen.

Liefs,

Jenn