Tante Jenn

Inspiratie galerij

Op deze pagina laat ik je graag inspirerende creaties zien en kun je diverse voorbeelden bekijken van muziekmobielhangers in verschillende kleurencombinaties. Ik geloof dat kleur een belangrijke rol speelt in de algehele uitstraling van de kamer. Daarom wil ik je graag inspireren om jouw eigen kleurenpalet samen te stellen en zo een unieke muziekmobielhanger te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Het is belangrijk om te onthouden dat de kleuren van de items per foto en per kamer iets anders kunnen uitvallen, afhankelijk van de lichtinval. Op een bewolkte dag zijn de kleuren op de foto’s iets minder intens dan wanneer de zon schijnt. Ik doe mijn best om de kleuren zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar kleine variaties kunnen voorkomen.

Om je te helpen, zal ik bij elke foto de kleuren van de items vermelden. Voel je vrij om te klikken op de foto’s om meer details te zien.

Ben je al trotse eigenaar van een muziekmobielhanger-setje van tante jenn? Ik zou het geweldig vinden om jouw creatie te zien en te delen met anderen die op zoek zijn naar inspiratie. Stuur gerust jouw foto’s via e-mail of deel- stuur ze via Instagram. Ik kijk ernaar uit om jouw bijdrage te zien en anderen te helpen bij het vinden van hun perfecte kleurenpalet.

Heb je vragen over een van de getoonde setjes of wil je graag een eigen muziekmobielhanger bestellen in jouw favoriete kleurencombinatie? Neem dan contact met mij op via de chat of mail. Ik sta altijd klaar om je te helpen en jouw wensen werkelijkheid te maken.

liefs Jenn